ECHIPAMENTE PROFESIONALE HORECA

Slide SERVICII

PROEquip, un partener de încredere pentru echipamente profesionale

Din dorința de a fi cât mai aproape de clienții noștri care activează în industria HoReCa și spălătorii comerciale și industriale de rufe, oferim o gamă variată desoluții complete. Comercializăm echipamente profesionale pentru bucatarie, pizzerie, fast-food, patiserie-cofetărie, gelaterie, panificație, bar, spălătorie și curățătorie textile, spălătorie covoare, aspiratoare, precum și echipamente second hand.

De asemenea, vă ajutăm cu servicii potrivite pentru alegerea, utilizarea, întreținerea și repararea oricărui dintre aceste echipamente, precum: consultanță, proiectare, montaj si punere în funcțiune, instruire utilizatori, garanție si postgaranție, asigurare piese de schimb, service și mentenanță.

Vă doriți cele mai bune echipamente profesionale pentru afacerea dumneavoastră?

Fie că sunteți la început de drum sau intenționați să vă dezvoltați business-ul, alegerea echipamentelor potrivite nu este o decizie tocmai ușoară. Din acest motiv, specialiștii PROEquip vă vin în ajutor cu informații avizate. În plus, aceștia vă ghidează printre soluțiile de care dispunem, astfel încât să răspundă rapid și eficient nevoilor și dorințelor dumneavoastră.

Prin intermediul serviciului de consultanță, oferim indicații și soluții personalizate cu privire la echipamentele necesare, în funcție de specificul afacerii sau al spațiului în care urmează să activați.

Consultanță

Proiectare

Indiferent de specificul afacerii dumneavoastră, achiziționarea echipamentelor profesionale este o adevărată investiție. De aceea, selectarea unui furnizor de echipamente profesionale la cele mai înalte standarde reprezintă un element important al deciziei inițiale. Acesta nu vă oferă doar soluții calitative, ci se asigură că respectați fluxul tehnologic impus de autoritățile de specialitate.

La PROEquip înțelegem aceste nevoi, de aceea prin intermediul serviciului de proiectare vă ajutăm să funcționați eficient. Astfel, asigurăm și întocmim proiecte de amplasare al echipamentelor respectând fluxurile tehnologice privind normele HACCP și de siguranță în vigoare, proiecte de utilități, precum și necesarul de instalare pentru fiecare echipament.

proequip.ro-proiectare

Garanție și postgaranție

Toate produsele comercializate prin intermediul PROEquip beneficiază de condiții de garanție conform legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Produsele sunt noi, în ambalaje originale și provin din surse autorizate de fiecare producător în parte. Garanţia de conformitate este garanția oferită de vânzător, conform legislației în vigoare. În cadrul termenului de garanție, producatorul repară gratuit, înlocuiește sau restituie contravaloarea produsului, conform LG. 449/2003.

La PROEquip, în cazul unor defecțiuni în perioada de garantie, asigurăm gratuit manopera și piesele de schimb. La sfarșitul perioadei de garanție, oferim posibilitatea clienților de a opta pentru:

  • service în postgarantie pe baza unui contract;
  • service în postgarantie pe baza de solicitări de intervenție.

Câtă atenție acorzi procesului de montare și punere în funcțiune a echipamentelor profesionale?

Deși ar putea părea la îndemâna oricui, instalarea realizată de neprofesioniști influențează negativ siguranța dumneavoastră și buna funcționare a echipamentelor. La PROEquip, asigurăm cu profesionalism acest serviciu. Tehnicienii noștri lucrează doar pe baza documentației tehnice de la producator și au în vedere proiectul de amplasare al echipamentelor, agreat de catre beneficiar. La final, aceștia vor realiza teste finale de funcționare corespunzatoare a echipamentelor.

Beneficiarul are responsabilitatea de a asigura, prin firme autorizate, utilitățile necesare fiecărui echipament (conexiuni electrice, conexiuni cu gaz, aburi, alimentări cu apa, scurgeri etc) în conformitate cu specificaţiile tehnice ale fiecarui echipament şi cu necesarul de utilităţi pus la dispoziţie de departamentul tehnic al PROEquip.

Montaj și punere în funcțiune

Piese de schimb

Chiar dacă tentația este de a alege piese mai ieftine, în cazul echipamentelor pe care le folosiți în scop profesional, prioritatea dumneavoastră ar trebui să fie funcționarea eficientă a acestora. Astfel, în cazul unor defecțiuni tehnice, recomandăm evitarea achiziționării de piese contrafăcute, deoarece riscați deteriorarea calității întregului echipament.

La PROEquip, piesele de schimb originale sunt asigurate gratuit în perioada de garanţie şi contracost, în perioada de postgaranţie. Pentru aceasta, este necesar să se trimită timbrul de identificare al echipamentului (eticheta) pentru a putea fi identificate piesele mașinii.

Colaborăm cu distribuitori acreditați și vă punem la dispoziție piese de cea mai bună calitate. În felul acesta, aveți garanția că utilajul poate funcționa la fel de eficient ca înainte de toate dificultățile tehnice suferite, iar de aici rezultă că afacerea dumneavoastră nu are decât de câștigat.

Prin natura activității noastre, suntem specializați în repararea echipamentelor din sectorul HoReCa și al spălătoriilor industriale de rufe. Comercializăm echipamente profesionale pentru bucatarie, pizzerie, fast-food, patiserie-cofetărie, gelaterie, panificație, bar, spălătorie și curățătorie textile, spălătorie covoare, aspiratoare, precum și echipamente second hand. De asemenea, oferim service și mententanță pentru oicare dintre acestea.

Acest serviciu se asigură gratuit în perioada de garanţie şi contra cost, prin contract de service sau cereri de intervenţii, în postgaranţie. De asemenea, oferim și abonamente lunare de service pentru clienții interesați de această posibilitate.

Service și mentenanță

Instruire utilizatori

Un echipament profesional funcționează în conformitate cu specificațiile sale doar dacă este utilizat de oameni care știu să facă asta. De cele mai multe ori, defecțiunile sunt cauzate de lipsa experienței personalului, iar reparațiile pot fi mult mai costisitoare decât instruirea acestuia.

La PROEquip, oferim instructaj personalului utilizator, astfel încât acesta să cunoască modul de utilizare corectă a echipamentelor. De asemenea, vom avea în vedere și operațiile de întreținere și curățare curentă și vom oferi suport în alegerea detergenților și agenților de dezinfecție potriviți. Totodată, ne axăm și pe modul de remediere al unor defecțiuni minore sau previzibile.Trainerii noștri vor familiariza personalul utilizator al afacerii tale cu operarea și utilizarea echipamentelor, dar și cu termeni privind diferitele funcții și tehnologii.

Ai nevoie de echipamente profesionale
pentru HORECA sau spălătorii?

Îți oferim cele mai bune soluții pentru
bugetul tău și te ajutăm să iei alegerile corecte.
Contactează-ne!

Main Menu