ECHIPAMENTE PROFESIONALE HORECA

Slide SERVICE ȘI MENTENANȚĂ

Prin natura activității noastre, suntem specializați în repararea echipamentelor din sectorul HoReCa și al spălătoriilor industriale de rufe. Comercializăm echipamente profesionale pentru bucatarie, pizzerie, fast-food, patiserie-cofetărie, gelaterie, panificație, bar, spălătorie și curățătorie textile, spălătorie covoare, aspiratoare, precum și echipamente second hand. De asemenea, oferim service și mententanță pentru oicare dintre acestea.


Acest serviciu se asigură gratuit în perioada de garanţie şi contra cost, prin contract de service sau cereri de intervenţii, în postgaranţie. De asemenea, oferim și abonamente lunare de service pentru clienții interesați de această posibilitate.


Timpul nostru de intervenție pentru Iași și zonele limitrofe este redus, de multe ori intervențiile de service făcându-se în aceeași zi. În plus, investim constant în stocul de piese de schimb, astfel încât să nu fiți nevoiți să așteptați săptămâni întregi livrarea acestora.
La PROEquip, oferim eficiență și calitate și facem față cu brio chiar și celor mai complicate reparații, astfel încât să vă puteți relua activitatea imediat.

Service și mentenanță

Ai nevoie de echipamente profesionale
pentru HORECA sau spălătorii?

Îți oferim cele mai bune soluții pentru
bugetul tău și te ajutăm să iei alegerile corecte.
Contactează-ne!

Main Menu