ECHIPAMENTE PROFESIONALE HORECA

Slide DESPRE NOI

De peste 15 ani punem la treabă echipamentele HoReCa

Încă din anul 2004, ne-am dorit să contribuim la dezvoltarea domeniului HORECA prin servicii de reparare și întreținere a echipamentelor pentru hoteluri, restaurante, catering și nu numai, dar și a celor din segmentul spălătoriilor comerciale si industriale de rufe.
Pe parcursul anilor, firma noastră a evoluat odată cu nevoile pieței, așa că am dezvoltat și creat PROEquip si am început să comercializăm echipamente profesionale noi pentru: bucătarie, pizzerie, fast-food, patiserie-cofetărie, gelaterie, panificație, bar, spălătorie și curățătorie textile, spălătorie covoare, aspiratoare.
Odată cu introducerea acestui serviciu, am început să oferim și consultanță specializată în alegerea echipamentelor, în funcție de specificațiile și nevoile clientului.

În prezent, comercializăm și echipamente profesionale second hand, pentru cei care nu își permit achiziționarea de echipamente profesionale noi. Acestea sunt verificate, curățate și servisate complet cu piese de schimb originale. Acordăm garanție 12 luni pentru orice echipament second hand achiziționat. Pentru a ne asigura de buna funcționare, oferim servicii de montaj, punere în funcțiune și instructaj al personalului utilizator. De asemenea, asigurăm și mentenanță sub forma unor abonamente lunare de service, pentru acei clienți care au în dotare un număr mare de echipamente.

Totodată, vă putem oferi și o gamă completă de detergenți și dezinfectanți profesionali pentru bucătărie, spălătorie-curățătorie, covoare și mochete, pardoseli, băi și toalete, pardoseli, mobilier și geamuri, piscine etc.

Ai nevoie de echipamente profesionale
pentru HORECA sau spălătorii?

Îți oferim cele mai bune soluții pentru
bugetul tău și te ajutăm să iei alegerile corecte.
Contactează-ne!

Main Menu